ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

Ύστερα από 20 χρόνια χοντρικής ήρθε η στιγμή να προμηθεύσουμε την Αθήνα με οικονομικά καυσόξυλα.

Είμαστε υλοτόμοι και ύστερα από εκχώρηση σχετικής άδειας υλοτομούμε δάση δημιουργώντας αντιπυρικές ζώνες προστατεύοντας τα δάση από πυρκαϊές. Επίσης αποκτούμε πρόσβαση στα καμμένα, τα οποία μας δίνουν ποιοτικά καυσόξυλα αφού η φωτιά έχει κάψει μόνο τη φλούδα του έχοντας σχεδόν μηδενίσει την υγρασία τους. Με αυτόν τον τρόπο και με πολλή προσεκτική δουλειά βοηθούμε την φυσική αναδάσωση.

Ο χώρος μας στεγάζει περισσότερους από 3500 τόνους καυσόξυλα. Όλα είναι προστατευμένα από τις κακές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον διαθέτουμε στις κεντρικές μας αποθήκες που βρίσκονται στην Ελευσίνα περισσότερους από 30000 τόνους καυσόξυλων ώστε να έχουμε στεγνά ξύλα  κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Διανέμουμε τα καυσόξυλά μας σε όλη την Αθήνα με παραγγελίες ακόμα και 500kgr. Επίσης ανάλογα με την περίοδο παραγγελίας και διάθεσης μπορείτε να επωφεληθείτε με προσφορές και χαμηλές τιμές. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να βρείτε ξύλα για τζάκι στην τιμή των 140 ευρώ.
Στο κατάστημα Καυσόξυλα - Τάκης Αναστασόπουλος στηρίζουμε τους Αθηναίους πολίτες ώστε να ζεσταθούν με χαμηλό κόστος.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να διαπιστώσετε την καλή ποιότητα των καυσόξυλων μας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

Ελιά

Η ελιά είναι ξύλο "βαρύ" και βραδύκαυστο. Είναι το μοναδικό καυσόξυλο όπου για την καύση του χρησιμοποιούμε τον κορμό, αλλά και η ρίζα του. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.

Πεύκο

Το πεύκο είναι ξύλο "ελαφρύ" που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.


Δρυς

Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.

Πουρνάρι

Το πουρνάρι είναι ο βασιλιάς των καυσόξυλων, όμως είναι δυσεύρετο. Ιδανικό για να προσφέρει την υψηλότερη θερμοκρασία στο χώρο.

Οξιά

Η οξιά είναι ξύλο επίσης "ελαφρύ" που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Ανήκει στην
ίδια κατηγορία με το πεύκο.

Δαδί

Το δαδί είναι φυσικό προσάναμμα. Παράγεται από την καρδιά του πεύκου στην οποία
βρίσκεται συσσωρευμένο το ρετσίνι.


  Καυσόξυλα  •  Ξύλα για τζάκι  •  Μπρικέτες  •  Πέλλετ  •  Κάρβουνα  •  Συμβουλές για το τζάκι                    ©2013 Designed by KasteL
 

Back to Top